Zaščita - odklanjanje črne magije

Zaščita - odklanjanje črne magije

Vedeževalka Safeta uspešno odstranjuje škodljive uroke in črno magijo, ne glede na to, ali imajo osnovo v egipčanski, turški ali kateri drugi znani in manj znani magiji.

Odklanjanje črne magije

Odreši vas vpliva črne magije in odklanja negativne energije.

Črna magija je nasprotje bele magije in pomeni negativno energijo oziroma slabe vplive. Črno magijo ste lahko prenesli iz prejšnjega življenja ali pa vam jo je nekdo namerno naredil.

Na muslimanski način vedeževalka Safeta odklanja negativne energije. Žal se vpliva črne magije ne morete rešiti sami, saj je za to potrebno veliko strokovnega znanja na področju visoke magije. Če mislite, da ste pod vplivom delovanja črne magije in se vam stvari uhajajo iz rok brez kontrole, potem je potrebno odklanjanje črne magije.

Urok se dela s tremi belimi in petimi oranžnimi svečami, ki prinašajo mir in svetlobo v življenje. Kar pet ur je potrebno, da se telo in duša očistita. Po uroku ne boste na sebi več čutili vpliva črne magije in imeli boste veliko večjo srečo v življenju. Rezultati bodo izjemni.

Za ta urok napišite svoje ime, priimek in datum rojstva. Odklanjanje črne magije poteka tudi preko komercialne linije 090 62 91.