Vedeževalka Safeta

Vedeževalka Safeta

Posebnost vedeževalke Safete so njene dolgoletne izkušnje pri delu s Tarot in Ciganskimi kartami. Vedeževala Safeta je z njihovo pomočjo že mnogim pravilno svetovala in tudi vam bo skušala pomagati. Rešite se svojih problemov in živite srečno ter zadovoljno življenje. S posebnimi znanji numerologije vam lahko vedeževalka Safeta izračuna tudi vaše srečne življenjske številke. Dovolj je le en klic in izvedeli boste vse.

Vedeževalka Safeta je dosegljiva na številki: 

090 62 91 

(cena klica 2,19 EUR/min z DDV iz Amisa, iz ostalih omrežij določa ceno vaš operater)

 

Jasnovidnost

Vedeževalka Safeta ima močno razvito intuicijo, zato ji je pri napovedovanju prihodnosti v veliko pomoč ton vašega glasu. Ko namreč jasnovidka Safeta sliši vaš glas, se z vami miselno poveže in na podlagi lastne intuitivnosti skuša opisati vaše karakterne in fizične lastnosti. Le na ta način lažje odgovori na vaša vprašanja ter poda hitre rešitve. Ima jasnovidni pogled v vašo prihodnost tako na ljubezenskem kot na zdravstvenem področju.

Spoznajte svojo usodo in vstopite v svet priznane vedeževalke Safete.

Zahvaljujoč astrološkim aspektom in podedovanim sposobnostim se vedeževalka Safeta ukvarja s kvalitetnim vedeževanjem že mnogo let. Vedeževalka Safeta postaja vedno bolj poznana vedeževalka v Sloveniji in tujini. Veliko ljudi, ki jo pokliče, je presenečenih nad njeno sposobnostjo, da tako dobro opisuje preteklost in napoveduje bodoče dogodke.

Ima poseben dar za: vedeževanje, jasnovidnost, ljubezensko magijo, uroke, čiščenje energij za boljše počutje, odpravljanje urokov, ... Njeno pomoč in delo cenijo ter hvalijo mnogi. Njena znanja in lastnosti so uporabna za vsa področja in za vse profile poklicev. Vedeževalka Safeta je poznavalka naslednjih ezoteričnih znanj: numerologija, Tarot karte, Angelske in Ciganske karte, nihalo, obvlada ljubezensko magijo, ščiti pred negativnimi energijami in je jasnovidna.

Zakaj bi svoje težave zadrževali v sebi? Pogovorite se z izkušeno vedeževalko Safeto in jo za pomoč pokličite že danes. Za vas se bo nadvse potrudila in vam resnično skušala pomagati pri iskanju rešitve. Pripravljena vam je pomagati v vsaki situaciji.

Vaša vedeževalka Safeta