Pogoji sodelovanja in podjetje

Vedeževanje in magije so duhovno-ezoterično področje. Sem vedeževalka Safeta (moje umetniško ime) in s svojimi izkušnjami sem že pomagala ljudem, vendar je nemogoče, da bi pomagala vsem z enakim uspehom. Vsak človek je edinstvena celota, ki ga različni vplivi in pogoji izoblikujejo v individualno obliko. Zato imajo moje storitve in moja pomoč na vsakega popolnoma edinstven, individualen učinek. Strankam povem, da ni 100 % garantiranega uspeha za moje storitve. Nisem Bog in nisem vsemogočna. Tudi jaz se kdaj zmotim oziroma, da se učinek moje storitve vidi drugače. Svoje videnje čutim drugače kot večina ljudi. Sem zelo drugačna oseba, v sebi nosim jing&jang energijo. Sodelujem tudi z vedeževalko Anamarijo in Angeliko. Sem oseba, ki je ujeta v žensko telo. Strankam ne obljubljam neverjetnih čudežev, povem pa vedno tisto, kar vidim v kartah in ne tisto kar želijo slišati. Stranka se svobodno sama odloči, ali me želi poklicati in se pogovarjati z mano. V to jo nihče ne prisiljuje. S svojimi svečami pošiljam pozitivno energijo, od strank pa je odvisno ali so dovolj odprti, da jo bodo sprejeli. Črno magijo odstranjujem s pozitivnimi mislimi in belo svečo upanja, v oboje usmerim čim več moje duhovne moči. Ne izvajam črne magije, da bi škodovala ljudem. 

Če imate kakršen koli dvom o naših vedeževalskih sposobnostih ali storitvah, je naš najboljši nasvet, da se ne odločite za našo pomoč in živite naprej kot do sedaj. Tega ne govorimo, da vas bi pregnali, vendar zato, ker poslujemo odkrito in po pravilih ter veljavni zakonodaji. Nikogar ne prepričujemo za klic na vedeževalsko linijo, za to se morate odločiti sami. Če se ne morete odločiti za našo pomoč, ker ni znanstveno dokazana in ne moremo garantirati njenega uspeha, saj je spiritualnost nepredvidljiva, potem TO NI ZA VAS. Ob morebitnem nezadovoljstvu z vedeževanjem ne vračamo denarja. Razlog za to je, da mi vedeževalci za delo potrošimo različne materiale (sveče, suho in sveže cvetje, poldrage kamne, kristale, številna zelišča, sadje itd.) in veliko časa. Tega se ne more nadomestiti, prav tako pa istega materiala ne more uporabiti za druge stranke. Vrnjenega materiala tudi ne bi mogla nikjer zamenjati. Na željo stranke pa je vedeževalka Safeta še naprej na voljo za pozitivne besede. V kolikor se stranka s temi pogoji ne stranja, potem naj ne kliče. 

 

Uporaba na moji spletni strani

Vsa besedila, slike, ideje so last mojega podjetja. Kopiranje je kršenje pravic. Besedila in slike se nikakor se ne smejo kopirati in širiti po drugih spletnih straneh. Za vsebino na forumih in drugih spletnih straneh ne odgovarjam. Prav tako tudi ne odgovarjam za povezave, ki vodijo na mojo stran. Odgovarjam pa samo za tiste spletne oglasnike, ki ima pogodbo z njimi in ki z njimi poslovno sodelujem.

Če se stranka s temi trditvami ne strinja, me prosim naj ne kliče.

Varovanje podatkov

Podjetje Barron Knez s.p se zavezuje k trajnem varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Vse podatke, ki ste nam jih ali nam jih boste posredovali, bomo brezpogojno varovali kot poslovno skrivnost skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS,št. 59/99, 57/01, 59-2 /01).

Vsem, ki ste me že poklicali se zahvaljujem. Ostalim pa želim lep dan.

Ime podjetja:

Magija d.o.o. Davčna številka: 99648946. Ulica Eve Lovše 8. 2000 Maribor, SI, smo davčni zavezanec. 

Matična številka 6848257000. 

Registrski organ
Okrožno sodišče Maribor

Vse podatke podjetja lahko preberete tukaj : www.bizi.si/MAGIJA-D-O-O_MARIBOR/maticno-podjetje/

Cena klicev na minuto z DDV na številko 090 6291

Telekom

2,7121 €

Telekom mobilno

2,7121 €

Si.mobil

3,1536 €

Amis

2,1900 €

T2

2,9522 €

Tušmobil

2,9900 €

Telemach      2,3eur

 V primeru reklamacije pišite na naslov: knez.barron@gmail.com

NAČIN POSLOVANJA
Na internetu stranke vidijo našo objavo v kateri je objavljena komercialna številka 090 6291 in sms storitev: Magija na 6060. Cena sporočila je 1.99 EUR/SMS. Stranka se prostovoljno odloči za klic ali da pošlje sms. V primeru kontakta se stranko vpraša kaj želi izvedeti (katero življenjsko področje) in datum rojstva, ime. Potem pa se ji napove prihodnost na podlagi njenih podatkov in to kar pokažejo dejansko karte in jasnovidne sposobnosti. Dolžina pogovora je odvisna od vsakega posameznika in vrste vprašanja. Vsak se prostovoljno odloči o sodelovanju. Stranke se ne prisiljuje v klic ali da pošlje sms sporočilo. Stranki se vedno odgovori na vprašanje, ki je bilo zastavljeno. V primeru velikega povpraševanja se včasih tudi zgodi človeška napaka in se vam zato iskreno opravičujemo. V kolikor ste deležni nam prosim javite zgoraj na naveden e-mail za reklamacije in skupaj bomo našli rešitev, kajti nam je stranka na prvem mestu in da ste tudi zadovoljni z našimi storitvami.