Svet magije

Dobrodošli v svetu magije, ki lahko nudi reševanje težav na ljubezenskem, zdravstvenem ter denarnem področju in ki vam pomaga uresničiti vaše želje.

Magija vedeževalke Safete ni škodljiva ali nevarna, vendar vam lahko že danes v vaši težavni situaciji spremeni življenje na boljše. Z magijo vam Safeta skuša izbrati pravilno pot v življenju. Vse več ljudi se poslužuje njenih magij in urokov. Je kot neke vrste pozitivna molitev ali obred, ki pomaga do sreče in boljših rezultatov v življenju.

Magija se izvaja vedno ponoči, ko ima noč svojo moč. Vedeževalka Safeta jo izvaja s svečami, zemljo, sveto vodo, amuleti in z različnimi zelišči. Prav tako pa tudi prosi Angele s kartami in molitvami za vašo pomoč.

Da urok dejansko deluje, pa seveda niso dovolj le sveče, svete rastline in ostali predmeti, ki se pri izvajanju uroka uporabljajo. Potrebna je predvsem velika psihična moč, sposobnost koncentracije, vizualizacije in bogate izkušnje na tem področju, kar vse nedvomno so kvalitete, ki jih vedeževalka Safeta ima. Poznamo več vrst magije (bela magija, vlaška magija, črna magija, ljubezenska magija, magija za denar, siva magija in ciganska magija), ki se uporabi glede na zahteve posameznika.

Vedeževalka Safeta profesionalno izpelje uroke in magijo, zato imajo njeni rituali veliko moč. Vedeževalka Safeta je že dobila povratne informacije, da je magija dejansko delovala, vendar kljub temu uspeha ne more zagotovo garantirati, saj je potrebno tudi sodelovanje posameznika.